Hoj'92 zoekt leden!

Na vele jaren van actieve inzet, hebben we tijdens de laatste repetitie voor de zomervakantie helaas afscheid moeten nemen van een aantal koorleden. Kinder-/Jeugdkoor Hoj'92 is mede daardoor dringend op zoek naar nieuwe leden!
 
Wij zijn op zoek naar jou! Houd jij van muziek en wil jij Hoj'92 versterken met jouw talent? Neem dan contact met ons op (ajga.goessen@ziggo.nl of 06-52849819).
 
We repeteren op dinsdag van 17.30 tot 18.15 uur op bs De Mussenberg (Horn). Als koor luisteren we een aantal gezinsvieringen waaronder de gezinsmis van Kerst en de communievieringen op. Tijdens de repetities, repeteren we o.a. voor deze vieringen en doen af en toe spelletjes. Plezier beleven aan muziek maken is hierbij het belangrijkst. 
 
Kun je niet elke week mee repeteren, maar wil je wel graag bij ons koor komen? Neem ook dan gerust contact met ons op. Samen komen we zeker tot goede afspraken!
 
Via deze website en facebookpagina (https://www.facebook.com/Hoj92) zullen we je blijven informeren over onze activiteiten en repetitiedata. 
 
Groetjes,
Astrid 
(muzikaal verantwoordelijke Hoj'92)